Toko_About us_1

Toko International, dé Groothandel voor gereedschap

Toko International B.V. is een internationaal actieve handelsonderneming en groothandel met al meer dan 30 jaar ervaring in gereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in handgereedschappen en aanverwante artikelen voor DHZ (doe-het-zelf) doeleinden in huis, tuin en garage.

Met een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd aanbod, zijn we in staat U te voorzien van aantrekkelijke producten voor een betaalbare prijs. Als groothandel in gereedschap zijn wij voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat het assortiment aan uw wensen voldoet. Ook in samenspraak met u kunnen we dit assortiment aanvullen.

De producten van onze groothandel worden voornamelijk geïmporteerd uit het Verre Oosten. Door een groot netwerk van vertegenwoordigers en agenten bedienen wij alle landen in Europa en overzeese gebieden. Vanuit Nederland worden onze producten voornamelijk aan internationale groothandelaren verkocht. Onze artikelen worden uit voorraad geleverd vanuit onze logistieke centra te Benthuizen. De distributie wordt verzorgd door betrouwbare logistieke partners om snelle leveringen te garanderen. Voor zendingen buiten de EU verzorgen wij alle douaneformaliteiten.

Onze producten zijn geproduceerd volgens Europese normen, voorzien van een aantrekkelijke verpakking met alle benodigde informatie zoals productomschrijving, barcode en andere details.
 
Alle handleidingen en verpakkingen zijn verkrijgbaar met omschrijvingen bestaande uit minimaal zes talen.
Uw eigen import?! U maakt gebruik van ons inkoopnetwerk en wij helpen u met het ontwerp van uw eigen verpakkingen. Voor de verscheping en financiële afwikkeling nemen wij uw zorg uit handen. ”We get what you want!” Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bij interesse neemt u direct contact met ons op.